Kachelsjop Hasselt

  DE KACHELSJOP HASSELT

  HEEFT, DOOR OMSTANDIGHEDEN, PER 31 AUGUSTUS 2013 HET BEDRIJF GESLOTEN.

   

  WIJ DANKEN U VOOR DE JARENLANGE KLANDIZIE.

   

  Wij verwijzen u graag door naar 't Stokertje voor elektrische kachels, open haard

   

  Dé warmste inspiratiebron van Overijssel.....in Hasselt !!

  Welkom bij de Kachelsjop, schitterend gelegen op een steenworp afstand van Zwolle, Kampen en Meppel. Bereikbaar voor een ieder en niet alleen vanwege de uitmuntende prijskwaliteitverhouding van onze houtkachels en gashaarden. De Kachelsjop Hasselt is een zeer welkome aanvulling op het reeds bestaande tuinmeubelassortiment van Het Buitenleven, gevestigd in hetzelfde pand. Beide artikelgroepen versterken elkaar omdat sfeer, uitstraling en warmte erg nauw met elkaar verbonden zijn. De grens tussen binnen- en buitenleven is steeds meer aan het vervagen en met de komst van serres, overkappingen en buitenkeukens zijn houtkachels, gashaarden en buitenhaarden ook steeds populairder aan het worden. De stap naar haarden voor binnenshuis was dan ook snel gemaakt, nu kunt u dus ook voor uw houtkachel of gashaard bij ons terecht.

   

  Het haardengedeelte bestaat uit een zeer sfeervolle showroom met een exclusief en uitgebalanceerd assortiment van ca. 400 m2 houtkachels en gashaarden van o.a. de merken Anyfire, Barbas, Dru, Faber en Dovre. Een mooie houtkachel van hoge kwaliteit én toch heel betaalbaar. De meeste houtkachels zijn brandend te zien waardoor er geen enkele twijfel meer hoeft te bestaan bij de potentiële koper. ‘What you see is what you get’. Veel houtkachels zijn ingebouwd met een bijpassende schouw, maar er zijn ook vele vrijstaande houtkachels of haarden te bewonderen. Al met al geeft de showroom een heel compleet beeld van het assortiment, uw houtkachel staat er vrijwel altijd bij !!!!.

   

  Omdat de Kachelsjop in Hasselt beschikt over de nieuwste binnen en buitenhaarden en omgeven wordt door de nieuwste trends op tuinwoongebied, is het dé warmste inspiratiebron van Overijssel.

   

   

  Openingstijden:

  Maandag: Gesloten
  Dinsdag t/m donderdag van 10:00 - 18:00 uur
  Vrijdag van 10:00 - 20:00 uur ( koopavond )
  Zaterdag van 09:00 - 17:00 uur
  Zondag: Gesloten

   

     

   


  Natuurlijk kunnen wij ook uw installatie geheel verzorgen.

  Welkom in onze gezellige showroom waar de kachel "altijd" brandt !